Video : Tipsbladet
Bundesliga

0 sejre i 14 kampe: Fuld tiltro til dansk boss

Der er fuld tiltro til den danske cheftræner, selvom man er uden sejr i 14 ligakampe.

Mainz 05 befinder sig en enormt stor krise. Klubben har ikke vundet en kamp i Bundesligaen, siden man besejrede FC Bayern München for lidt over et halvt år siden, nemlig den 22. april, og holdet har siden tabt 10 af 14 kampe.

Senest spillede Mainz uafgjort mod Bochum fredag, og dermed er det sikkert, at klubben også vil være sidst i Bundesligaen, når weekendens runde er færdigspillet.

Det til trods er klubbens danske cheftræner, Bo Svensson, ikke fyringstruet.

Så klar er meldingen fra sportsdirektøren Martin Schmidt over for den tyske udgave af Sky.

- Spørgsmålet om trænerens post er ikke aktuel for os. Vores position er præcis den samme, som det var for to-tre-fire uger siden. Der er 100 procent opbakning, 100 procent tillid til Bo, siger Martin Schmidt.

Til gengæld er Mainz-bossen ikke tilfreds med mandskabets præstation mod Bochum fredag.

- Vores sene udligning maskerer præstationen lidt. Men der er ingen grund til at lægge fingre imellem. Alle på holdet skal stille sig selv spørgsmålet, om det er præstationen, der skal lægges for dagen for at få os ud af nedrykningskampen, siger han.

Mainz skal i aktion igen allerede onsdag, når de møder Hertha i pokalturneringen. Derefter venter et svært opgør mod RB Leipzig i Bundesligaen i næste weekend.