• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jacob Quvang

Åh nej: Ny dyster Lindstrøm-melding

Foto: Getty Images

Der går endnu noget tid, før Jesper Lindstrøm er tilbage for Eintracht Frankfurt.

Af Jacob Quvang

Jesper Lindstrøms ankelskade er værre end først antaget. 

Den danske offensivspiller gled ind i en bandereklame til træning i starten af måneden og slog sin ankel. Siden meldte Eintracht Frankfurt, at han ville misse flere uger som følge af skaden.

Det kostede et afbud til de to landskampe mod Finland og Kasakhstan, hvor Danmark virkelig godt kunne have brugt en Lindstrøm i topform, men det er ikke ligefrem fordi, at Lindstrøm er på vej til at gøre comeback. 

Tværtimod må han sidde ude i noget tid endnu.

Det tyske medie Bild melder, at danskeren har overrevet to af de yderste ledbånd i anklen, og det forventes internt i klubben, at den tidligere Brøndby-spiller sider ude i minimum fire uger endnu. 

Dermed er tidshorisonten, at han først kan vende tilbage på træningsbanen i slutningen af april. Dette såfremt skaden ikke forværres.

Jesper Lindstrøm kunne have gennemgået en operation, men det valgte klubben ikke at lade sig benytte af. Danskeren skal nu kæmpe for at komme i aktion igen i de sidste Bundesliga-runder. Her er sidste spillerunde den 27. maj. 

Eintracht Frankfurt har ellers brug for at få sin lynhurtige dansker tilbage, for man er inde i en elendig periode. 

Én sejr er det blevet til i de seneste seks Bundesligakampe, ligesom man i mellemtiden også er slået ud af Champions League.

Klubben skal for alvor rette op på resultaterne, hvis man vil kvalificere sig til Champions League til næste sæson. Lige nu har Eintracht Frankfurt seks point op til SC Freiburg på fjerdepladsen.