Av, av, av! Bo Henriksen og co. ydmyget

Bo Henriksen og Mainz blev ydmyget af Bayern München lørdag eftermiddag.

Bo Henriksens første tid i Mainz har været ganske fin, men lørdag er den danske træner løbet ind i en regulær øretæve mod Bayern München.

Efter 70 minutters spil var Mainz nemlig bagud med hele 7-1!

Bo Henriksens mandskab kom skidt fra start og var allerede bagud med to mål efter 20 minutter grundet scoringer af Harry Kane og Leon Goretzka, men så reducerede Nadiem Amiri med en flot frisparksperle.

Dermed kom der lidt håb for Mainz, men efter godt 70 minutter stod det altså så godt som klart, at det ikke bliver til point for danskerklubben.

Og det blev det heller ikke. Kampen endte 8-1, da der blev scoret en enkelt gang til i slutminutterne.

Harry Kane stod for tre af Bayern Münchens mål, mens Leon Goretzka stod for to, og så stod Thomas Müller, Jamal Musiala og Serge Gnabry for en scoring hver især.