• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Avis: Faghir vil til DK - BIF og FCK vil ikke købe

Foto: Getty Images

Den danske angriber vil ifølge et stort tysk medie retur til Danmark for at få fast spilletid, men hverken FC København eller Brøndby IF skal være klar til at betale prisen.

Af Kenneth Jensen

Han er bare 19 år og scorede i sin hjemmebanedebut for VfB Stuttgart, men siden er det ikke meget, der er lykkedes for den danske angriber Wahid Faghir. Den tidligere Vejle Boldklub-spiller har været plaget af skader, og nu står han et sted, hvor han måske skal videre.

Bild skrev onsdag, at Stuttgart har besluttet sig for, at klubben vil af med den danske U-landsholdsspiller, og ikke overraskende har det fået fans af danske klubber til at spærre øjnene op. For er der en mulighed for at hente den talentfulde angriber, der i en ung alder viste meget lovende takter på førsteholdet i Vejle?

Ja, skriver fodboldavisen Kicker nu. Og både Brøndby IF og FC København har fået muligheden for at købe angriberen, lyder det videre.

Men ingen af de to danske klubber har ønsket at betale prisen, som angrebstalentet koster, oplyser Kicker. Her fremgår det, at Stuttgart kræver omkring 4,5 millioner euro - svarende til cirka 34 millioner kroner for stortalentet.

En lejeaftale forbliver dog en mulighed, men det kan sagtens tænkes, at en sådan først kan lade sig gøre i de sidste dage af transfervinduet, når alle muligheder for et salg er afsøgt.

Aktuelt har angriberen i øvrigt problemer i maveregionen, det er dog ikke ventet, at det er noget, der holder ham ude i en længere periode.

19-årige Faghir har stadig kun den ene scoring for Stuttgarts førstehold på sit cv - han har kontrakt med Bundesliga-klubben frem til sommeren 2026.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.