• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Avis: VfB Stuttgart vil af med Wahid Faghir

Foto: Getty Images

Den danske angriber Wahid Faghir har fået grønt lys til at forlade VfB Stuttgart.

Af Ole Hoffskov

Wahid Faghir indgår ikke længere i planerne i VfB Stuttgart, som ønsker at afskibe den 19-årige angriber inden transferdeadline om tre uger.

Det skriver Bild.

Den tidligere Vejle-angriber har ikke formået at overbevise Bundesliga-klubben om, at han er værd at satse på, og derfor er han én af tre spillere, som Stuttgart nu vil af med. De to øvrige er Philipp Klement og Mateo Klimovicz.

Wahid Faghir var hverken med i truppen til Bundesliga-premieren mod RB Leipzig i søndags eller pokalkampen mod Dynamo Dresden den 29. juli, og danskeren er blevet skubbet endnu længere ud i mørket, efter at Stuttgart har købt Luca Pfeiffer i FC Midtjylland.

VfB Stuttgart havde den store pengepung fremme, da de hentede Wahid Faghir i Vejle for cirka 30 millioner kroner for et år siden, men angriberen har ikke leveret, hvad den tyske klub forventede af ham, og derfor står parterne nu foran en skilsmisse.

Angriberen er noteret for en enkelt scoring i syv optrædener for VfB Stuttgart. 

Wahid Faghir er én af otte angribere, som Brøndby bør overveje at kigge på i klubbens jagt på en ny bomber - se de syv øvrige forslag fra Tipsbladets redaktion her.