• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Se her, BIF: Her er otte angribere, I kan hente

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk lister her otte angribere, som Brøndby IF kunne kigge på denne sommer.

Af Tipsbladet.dk

Brøndby IF var tæt på at hente en angriber i Sebastian Andersson, men handlen kollapsede, og nu er Carsten V. Jensen og kompagni igen på markedet efter en målræv.

Her giver vi vores bud på otte mand, der kunne være aktuelle på Vestegnen.

Det er selvsagt alt andet end sikkert, at en eneste af dem havner i Brøndby, og der kan være alverdens grunde til, at de end ikke er et emne i klubben. Men på papiret er det otte spillere, der kunne hjælpe på BIF's angriberproblem.

Her er de otte bud:

Alexander Jeremejeff, 28 år, BK Häcken
Alexander Jeremejeff minder med sine 192 centimeter om Sebastian Andersson i statur, og Jeremejeff har desuden også tidligere været rygtet til Brøndby IF, så det er en, man kender på Vestegnen. Spørgsmålet er, om man kan lokke ham væk fra BK Häcken, hvor han har scoret hele 18 mål i 15 ligakampe i denne sæson. Det gør ham til suveræn topscorer i Allsvenskan. 

Fredrik Gulbrandsen, 29 år, kontraktfri
Fredrik Gulbrandsen er en noget anden type end fysisk stærke Sebastian Andersson og minder måske mere om Brøndbys andre angribere. Men han har et fint cv og har scoret fint med mål i både tyrkisk og østrigsk fodbold. Lige nu står han også uden kontrakt, så BIF skal end ikke af med en transfersum. 

Nicklas Helenius, 31 år, Silkeborg IF
Ja, den er jo oplagt. Men med den form, Nicklas Helenius har vist i Silkeborg IF, bør han simpelthen være et emne. Carsten V. Jensen roste også angriberen i Viaplays studie søndag. 

Wahid Faghir, 19 år, VfB Stuttgart
Brøndby IF er formentlig mest ude efter at tilknytte en spiller permanent, men en lejeaftale med Wahid Faghir ville også give fin mening. Han har vist, at han kan være god i Superligaen, og han fylder godt i boksen, så han vil give Brøndby en anden type, end de har nu. 

Alioune Ndour, 24 år, FK Haugesund
Brøndby IF har handlet en del i norsk fodbold over de forgangne år, og en af de varmeste angribere i Eliteserien lige nu er senegalesiske Alioune Ndour. Med otte mål i 15 kampe har han gang i en god sæson og rygtes væk fra FK Haugesund. 

Sebastian Grønning, 25 år, Suwon Samsung Bluewings
Det kører ikke for Sebastian Grønning i Sydkorea, hvor han har scoret et mål i 16 kampe. I sidste sæson viste han imidlertid fine takter i Viborg FF, hvor han scorede seks mål, og mon ikke han også kunne score et par mål for BIF.

Ohi Omoijuanfo, 28 år, Røde Stjerne
Han har scoret et hav af mål i norsk fodbold for Molde og Stabæk, og også i Røde Stjerne har Ohi Omoijuanfo et fint målsnit. Men nordmanden er røget ud af holdet i den serbiske klub og sættes i forbindelse med et skifte tilbage til Skandinavien. 

Kenneth Zohore, 28 år, West Bromwich Albion
Det er noget af et wildcard, men Kenneth Zohore er røget ud på et sidespor i engelsk fodbold, og han har en fortid i Brøndby. Det afhænger imidlertid også af, om han selv er klar på at vende hjem til Danmark.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.