• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Avis: Også OB og AaB har vist interesse for svensk bomber

Foto: Getty Images

Flere danske klubber er blevet sat i forbindelse med tidligere Randers FC-angriber Mikael Ishak, og der har angiveligt også været interesse fra både OB og AaB.

Af Kenneth Jensen

Han var en særdeles profileret angriber hos Randers FC, og til sommer kan han være tilbage i dansk fodbold. I hvert fald har der været stor interesse for svenske Mikael Ishak, og nu forlyder det hos B.T., at angriberen også har været højt på ønskelisten flere steder end hos FC Midtjylland og Brøndby IF, som Fotbolldirekt.se tidligere har rapporteret om.

Mikael Ishak er lige nu på kontrakt i tyske Nürnberg, men han er reserve og har endnu ikke været i aktion i 2020, og det blev også til meget lidt spilletid i efteråret. Det fremstår sikkert, at han forlader klubben til sommer, hvor aftalen løber ud, og der vil interessen fra danske klubber formentlig blusse op igen.

Ifølge B.T. var der i januar interesse fra både AaB og OB. Begge klubber giver god mening. OB mistede i januar Bashkim Kadrii, der er skiftet til en klub i Al Fatec SC fra den bedste række i Saudi-Arabien, mens AaB solgte Mikkel Kaufmann og lige nu bruger Kasper Kusk som forreste mand. 

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Mikael Ishak, men han har for nuværende ikke nogen kommentarer til situationen. I stedet arbejder han hårdt på at komme tilbage på holdet i klubben fra 2. Bundesligaen, og han endte også i januar med at blive i Nürnberg, selv om der var meldinger om et ønske om at forlade klubben.

Ishak, der fylder 27 år senere i måneden, scorede 31 gange i 71 Supreliga-kampe for Randers FC. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus