Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bayern-toppen lyner: Accepterer ikke Tuchel-rygter

De seneste historier om Thomas Tuchels påståede interesse i Barcelona har fået Bayern-ledelsen til at reagere.

Barcelona skal ud og finde en ny cheftræner til sommer, da den nuværende i form af Xavi Hernandez har meldt ud, at han stopper i rollen efter denne sæson. Det har sat gang i spekulationerne, og et bud kunne være Bayern Münchens Thomas Tuchel.

I weeekenden blev han da også citeret af den tyske Sky Sport-journalist Florian Plettenberg for at sige, at det tiltaler ham at skulle flytte til udlandet igen og derudover, at Spanien har en ekstraordinær liga.

Det kan ses i videoen nedenfor.

Det har fået Bayerns topledelse til tasterne. I en pressemeddelelse underskrevet administrerende direktør Jan-Christian Dreesen og sportsdirektør Christoph Freund slår de fast, hvordan de ser på sagen.

- Vores cheftræner, Thomas Tuchel, blev søndag under et besøg hos en fanclub spurgt af tilhængerne om sin trænerkarriere og sine tidligere erfaringer i udlandet med Paris Saint Germain og Chelsea. Han besvarede naturligvis spørgsmålene under samtalen, skriver de og fortsætter:

- Han svarede også på generelle spørgsmål fra fans om Spanien som fodboldland. Han talte aldrig om Xavi Hernández og hans efterfølgelse, som det senere blev fejlagtigt påstået, lyder det fra Dreesen og Freund.

Endelig kommer der en klar opfordring til pressen:

- Vi vil ikke længere acceptere sådanne usaglige udtalelser, der er rettet mod vores træner og altid kommer fra samme kant, lyner Bayern-ledelsen.

Tuchel er ligeledes blevet rygtet til Liverpool som erstatning for Jürgen Klopp. Læs mere om det her.