Bayern ydmyger Bochum i historisk Lewandowski-kamp

Robert Lewandowski scorede for 13. gang i træk i en bundesligakamp på hjemmebane, da Bayern München vandt.

Bayern München leverede en magtdemonstration, da det tyske mesterhold vandt med hele 7-0 hjemme over Bochum i Bundesligaen.

Med sejren topper Bayern München tabellen med 13 point efter 5 kampe.

Allerede i første halvleg blev kampen reelt afgjort, da hjemmeholdet fik en fantastisk start på kampen.

Leroy Sane scorede til 1-0 efter 17 minutter, og ti minutter senere øgede Joshua Kimmich til 2-0 efter et mønsterangreb.

Bochum kunne ikke følge med i Bayern Münchens hurtige og flydende kombinationsspil.

Serge Gnabry kom af sted på højrekanten og scorede til 3-0 med et fladt spark efter 32 minutter.

Det blev endnu værre få minutter før pausen, da Bochum-stopperen Vassilios Lampropoulos ville forhindre Robert Lewandowski i at få bolden, men i sekvensen trillede den forbi sin egen målmand og i nettet.

Lewandowski ville også lege med i afklapsningen, da han tæt på målstregen kunne trille bolden i nettet til 5-0 efter en times spil.

Med målet skrev Lewandowski historie som den spiller, der har scoret i flest hjemmekampe i træk i Bundesligaen. Polakken er oppe på 13 ligakampe på hjemmebane med mål i støvlerne.

Tidligere delte Lewandowski rekorden med Gerd Müller og Jupp Heynckes, der i deres aktive karrierer scorede i 12 hjemmekampe i træk.

Fire minutter senere blev Kimmich dobbelt målscorer, da midtbanespilleren gjorde det til 6-0.

Den indskiftede angriber Maxim Choupo-Moting cementerede sejren med målet til 7-0 i det, der endte som en regulær ydmygelse af Bochum.

Hoffenheim spillede 0-0 ude mod Arminia Bielefeld, der havde Jacob Barett Laursen med i de første 74 minutter.

Jacob Bruun Larsen spillede de første 56 minutter for Hoffenheim, da han blev udskiftet med landsmanden Robert Skov.

Augsburg vandt 1-0 hjemme over Borussia Mönchengladbach. Backen Mads Pedersen blev skiftet ind for Augsburg i slutningen af første halvleg.

Mainz, der har Bo Svensson som træner, spillede 0-0 hjemme mod Freiburg. Marcus Ingvartsen kom på banen efter 59 minutter.

RB Leipzig og Yussuf Poulsen var i aktion i lørdagens sidste kamp i Bundesligaen. For tredje kamp i træk måtte Leipzig gå fra banen uden sejr efter 1-1 på udebane mod FC Köln.

Yussuf Poulsen startede på bænken og blev skiftet ind et lille kvarter inde i anden halvleg.