Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bekræfter vilde Yussuf Poulsen-rygter

RB Leipzigs sportsdirektør bekræfter, at der har været interesse for Yussuf Poulsen, men klubben ønsker ikke at sælge den danske angriber.

Yussuf Poulsen er blevet en institution i RB Leipzig, hvor han har taget hul på sit tiende år, og det er efterhånden svært at forestille sig den danske landsholdsspiller tørne ud for andre klubber - ikke mindst i Tyskland.

Derfor var det på mange måder også chokerende nyheder, der i løbet af weekenden opstod i tyske medier, hvor det kom frem, at Borussia Dortmund havde snøren ude efter 29-årige Yussuf Poulsen.

Den sidste uge af et transfervindue er traditionelt rig på rygter, og det er selvsagt ikke alle, der har noget på sig. Yussuf Poulsen og Dortmund lød måske lidt som en røverhistorie, men der er noget om snakken.

Det bekræfter RB Leipizigs sportsdirektør Max Eberl.

- Jeg kan bekræfte, at der for nylig var meget konkret interesse for Yussuf Poulsen fra Bundesligaen, siger Eberl til Bild.

Han nævner ikke Borussia Dortmund ved navn, men der er ingen tvivl om, at det er de tyske vicemestre, der har forsøgt at slå krogen i Yussuf Poulsen. RB Leipzigs sportsdirektør fastslår imidlertid, at danskeren bliver i klubben.

- Vi har bestemt ikke tænkt os at sælge ham. Vi vil gerne beholde ham i RB Leipzig, og efter transfervinduet vil vi sætte os ned og tale om at forlænge hans kontrakt, så den løber længere end til 2024, siger Marx Eberl, der kalder Yussuf Poulsen for en vigtig spiller både på- og udenfor banen.

Ifølge Bild skal Yussuf Poulsen ikke have været helt så afvisende over for Borussia Dortmunds tilnærmelser som RB Leipzig, og avisen skriver, at et skifte til storklubben kan blive aktuelt igen til januar, hvis ikke efteråret byder på ret meget spilletid. 

Borussia Dortmund var angiveligt klar til at betale 75 millioner kroner for Yussuf Poulsen.