• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Torsten Kjems Hansen

Imponerende Lindstrøm: Blæser dem alle bagover

Foto: Getty Images

Jesper Lindstrøm har på imponerende vis sat sit markante præg på Bundesligaen i sin første sæson hos Eintracht Frankfurt siden skiftet fra Brøndby i sommer.

Af Torsten Kjems Hansen

Jesper Lindstrøm var en kæmpe spiller i forhold til, at Brøndby i sommer hentede det første danske mesterskab i mange-mange år.

Det unge stjernefrø, der i februar fylder 22 år, leverede intet mindre end 10 scoringer og 10 assist i mesterskabssæsonen, hvilket ikke underligt medførte markant interesse fra større og udenlandske klubber.

Jesper Lindstrøm endte med at blive solgt til tyske Eintracht Frankfurt, der med en femårig kontrakt havde luret, at den unge danske kom med et stort potentiale. 

Det potentiale er Jesper Lindstrøm for alvor ved at folde ude i den tyske Bundesliga. Jesper Lindstrøm er nemlig godt i gang med en særdeles fremragende sæson, der aktuelt placerer ham blandt de allerbedste nyindkøbte spillere under 23 år eller yngre.

Opgørelser, som tb.dk her bringer i samarbejde med SpilXperten.com, viser nemlig, hvorfor Jesper Lindstrøm allerede har udviklet sig til en sand fanfavorit.

Lindstrøm har med fire scoringer og to assist leveret godt til klubbens fremgang i sæsonen, og danskeren har efterhånden bidt sig godt fast i startopstillingen hos Frankfurt-holdet.

Jesper Lindstrøm har nemlig scoret flest mål pr 90. minutter, skabt flest chancer, sendt næst flest afslutninger afsted og har den højeste konvertingsrate af de nyindkøbte spillere U23-spillere i Bundesligaen. Læg dertil, at han med sine i alt seks mål-involveringer også topper alle andre spillere i kategorien.

Tjek selv den unge danskers tal her: