• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Jacob Quvang

Dansk U21-stjerne: Nu skal jeg slå igennem

Foto: Getty Images

Jacob Bruun Larsen går benhårdt efter at bryde igennem hos Hoffenheim i sin anden omgang i klubben.

Af Jacob Quvang

Tiden i Hoffenheim har ikke været en dans på roser for den danske U21-landsholdsstjerne Jacob Bruun Larsen, siden skiftet fra Borussia Dortmund for halvandet år siden. 

15 kampe nåede Bruun Larsen at spille uden at sætte et afgørende aftryk, og derfor blev han i vinter udlejet til belgiske Anderlecht, hvor Vincent Kompany skulle forsøge at få gang i ham. 

To scoringer i 19 kampe blev det til for den belgiske storklub, og det var da også en tilvænningsproces for Bruun Larsen, som inden skiftet også blev rygtet massivt til danske FC København. Det fortæller han til det tyske medie Kicker, som har mødt spilleren på Hoffenheims træningslejr. 

- Efter seks år i Tyskland var jeg endnu engang i et nyt land, en ny atmosfære, en anden fodboldkultur, et andet sprog - fransk er meget svært, må jeg sige - men jeg har taget meget med mig, og jeg har været glad for oplevelsen, fortæller Bruun Larsen. 

Han kommer retur til en klub, hvor han skal imponere for at få spilletid. For konkurrencen er hård, men Bruun Larsen har haft gode samtaler med manager Sebastian Hoeneß.

- Alle vil spille, og det er også mit mål. Jeg vil blive bedre. Jeg er glad for at være her igen, og jeg har haft gode samtaler med træneren og sportsdirektøren, forklarer Bruun Larsen, som efterlod et særdeles positivt indtryk ved U21-slutrunden, hvor han var en af Danmarks største profiler. 

Her førte han Danmark til kvartfinalen, hvor et nederlag efter straffesparkskonkurrence til de sene vindere Tyskland, var endestationen. Bruun Larsen imponerede det land, hvor han efterhånden har boet i en del år med sin direkte spillestil og sine skarpe driblinger. 

Til Kicker fortæller han også, at målet nu er at blive en del af A-landsholdet. Først og fremmest skal han dog bryde igennem hos Hoffenheim og forsøge at blive den profil, de havde håbet på, da de tilbage i januar 2020 betalte godt og vel 66 millioner kroner for ham.