• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Dansker bænket i et år: Jeg giver ikke op

Foto: Hertha Berlin

Dansk keeper har endnu ikke fået debut, selv om han er blevet købt for en del millioner. Han tror dog stadig på, at han får succes i Tyskland.

Af Kenneth Jensen

Han blev solgt i sommer og lignede en spiller, der havde en god mulighed for at få succes i Tysland og Bundesliagen, men indtil videre har man intet set til målmand Oliver Christensen.

Den tidligere OB'er har naturligvis kæmpet for at komme på holdkortet, men han har ikke spillet et eneste minut i denne sæson for Hertha Berlin, der skal ud i to playoffkampe om en plads i Bundesligaen i næste sæson.

Målmanden fortæller til TV3 Sport, at det ikke er gået hans vej i denne sæson.

- Jeg har ikke haft heldet på min side, synes jeg selv. Der har været nogle situationer, hvor jeg stod til at få chancen, men jeg var skadet ,da Schwolow fik corona. Så var der en anden,
der spillede, og sådan har der været nogle situationer, hvor jeg har været så tæt på at blive smidt ind. Men heldet er ikke faldet ud til min fordel indtil videre i denne sæson.

- Situationen er ikke, som jeg håbede på - jeg håbede på at få chancen - men sådan er det nogle gange at være målmand. Der skal gå flere ting op i en højere enhed, for at man får en chance, siger Oliver Christensen til TV3 Sport og slår fast, at han ikke vil videre denne sommer:

- Jeg føler, jeg har kvaliteten til at spille, og så længe jeg føler, jeg har muligheden, har jeg tænkt mig at blive. Jeg giver ikke op efter én sæson, fordi jeg ikke har fået spilletid.

Du kan se hele interviewet med keeperen, der har kontrakt frem til sommeren 2026, i afspilleren øverst.