• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Andreas Arp

Dortmund-boss glæder sig over brandvarm Bruun Larsen

Dortmund-boss glæder sig over brandvarm Bruun Larsen
Foto: Getty Images

Borussia Dortmund-træner Lucien Favre er glad for igen at have unge Jacob Bruun Larsen til rådighed.

Af Andreas Arp

19-årige Jacob Bruun Larsen skiftede tilbage i 2015 Lyngby BK ud med mægtige Borussia Dortmund, og han har siden kæmpet sig vej op igennem ungdomsrækkerne. 

I sidste sæson var han lejet ud til VfB Stuttgart, hvor han dog ikke fik sit Bundesliga-gennembrud, men i sommerens preseason spillede han fast og godt for Dortmunds førstehold.

Læs også: Dansker går mål-amok for Dortmund

Den unge dansker lignede en mand, der godt kunne få chancen fra start i premieren, men uheldigvis blev offensivspilleren skadet i ugen op til. 

I sidste uge var han så tilbage i en træningskamp mod Osnabrück, hvor han stjal alle overskrifter med sine fire mål i første halvleg. Kampen endte 6-0. Danskeren er dermed også i spil til fredagens Bundesliga-kamp mod Eintracht Frankfurt, og det glæder holdets træner, Lucien Favre:

Læs også: Bruun Larsen efter fire mål i samme kamp: Stadig ikke helt klar

- Vi er meget glade for, at Jacob igen er klar. Vi får at se, om han spiller, siger Favre til et pressemøde forud for kampen ifølge klubbens Twitter-profil.

Skulle Jacob Bruun Larsen komme på banen fredag aften, vil det blive hans blot anden optræden for Borussia Dortmunds førstehold i Bundesligaen. 

Superliga

LIVE: Gevaldige chancer i Parken

Med en sejr i Telia Parken kan FC Midtjylland gå hele syv point foran FC København i Superligaen. Lykkes det? Følg me...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...