• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Eftertragtet dansk træner: Er allerede i drømmejob

Foto: Getty Images

Bo Svensson tiltrækker sig interesse fra andre klubber, men danskeren slår fast, at han allerede har sit drømmejob i Mainz 05.

Af Anders Dehn

For bare par måneder siden var Bo Svensson med egne ord "en helt uprøvet træner", men nu tiltrækker han sig interesse fra store klubber. Mainz-træneren slår dog fast over for Ekstra Bladet, at han allerede er ansat i det, han betragter som et drømmejob.

Så sent som i går skrev det store tyske fodboldmagasin Kicker ellers, at RB Leipzig havde Svensson på listen over kandidater til det snart ledige trænerjob. Julian Nagelsmann skifter således til Bayern München til sommer.

Svensson kender da også Red Bulls fodboldimperium, da han fra 2019 til begyndelsen af 2021 var cheftræner i FC Lifering i Østrig, der fungerer som en slags satellitklub for RB Salzburg.

Men den danske Bundesliga-succes lyder ikke som en mand, der er på vej ind i et nyt job.

- Det er naturligt, at den positive udvikling, mens jeg har været i Mainz, bliver bemærket, men jeg har altså kun været træner i 16 kampe. Det er bare 110 dage siden, jeg ankom hertil som en helt uprøvet træner, siger Bo Svensson til Ekstra Bladet.

- Og så har jeg det altså sådan, at det her er mit drømmejob lige nu og her. Jeg har min familie her i byen, det går godt omkring mig, og jeg har mange ideer for fremtiden i klubben og til, hvordan tingene skal udvikle sig på længere sigt.

Allerede i Mainz har Svensson trådt i nogle prominente fodspor. Læs her, hvad han selv siger til sammenligningerne med Jürgen Klopp og Thomas Tuchel.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020