• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lasse Sylvest Mikkelsen

Ekspert om Bayern-exit: Vil kun puste til gløderne

Foto: Getty Images

Michael Laudrup forudser, at den interne ballade mellem Bayern München-træner Hans-Dieter Flick og sportsdirektøren Hasan Salihamidzic, vil bryde ud i lys luge efter tirsdagens CL-exit til PSG.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Paris Saint-Germain fik tirsdag aften revanche fra sidste sæsons Champions League-finale, da de over to kampe sendte de forsvarende mestre fra Bayern München ud i kvartfinalen.

Op til kampen har der været en del palaver internt i klubben, hvor cheftræner Hans-Dieter Flick er utilfreds med, at han ikke har fået forstærket sit hold tilstrækkeligt.

Det har klubbens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic taget så personligt, at de tyske medier melder om en intern krig, der formentlig kommer til at koste en af de to herre jobbet.

Ekspert på TV3+ Champions League-dækning Michael Laudrup forudser, at tirsdagens exit ikke ligefrem bidrager til den gode stemning.

- Der har været nogle ting som for eksempel (situationen, red.) med Alaba, der ikke får forlænget, Thiago som tager til Liverpool. Det er klart, når man så taber sådan en kamp her, så vil det kun puste til gløderne, sagde han i studiet efter kampen.

Den tidligere topspiller er overrasket over temperamentet hos den tyske træner, som han betragtede som en rolig type.

- Det er pudsigt, for vi stod og snakkede om (Hansi, red.) Flick i sidste uge, den her personlighed, stille og rolig, men jeg må nok sige, at billedet har ændret sig lidt.

Ifølge de tyske medier skal Hans-Dieter Flick til samtale hos Oliver Kahn, der er i lære som CEO i den tyske storklub, som han vogtede buret for gennem mange år.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus