• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Ekspert om Lindstrøm: Så høj bliver prisen

Foto: Getty Images

Ifølge Viaplay-ekspert bliver Jesper Lindstrøm før eller siden den dyreste dansker.

Af Lars Gram-Hanssen

Jesper Lindstrøm har gjort det forrygende for Frankfurt siden ankomsten i 2021, og den tidligere Brøndby-spiller bliver før eller siden dyreste danske spiller nogensinde. 

Sådan lyder det fra Viaplay-ekspert Per Frimann, der vurderer, at Frankfurt på et tidspunkt kommer til at indkassere over 300 millioner kroner for Jesper Lindstrøm. 

- Jeg tror, at han bliver den dyreste spiller. Jeg tror, at han bliver den dyreste danske spiller på transfermarkedet, på et eller andet tidspunkt. Og kommer over 300 millioner. Jeg mener, at det er Joachim Andersen, der blev solgt for 225 millioner kroner. Hvis der er nogen, der skal slå den, så bliver det Jesper Lindstrøm, siger Per Frimann. 

Ifølge Frimann er det ganske fornuftigt af Lindstrøm at blive i Frankfurt for nuværende, selvom der meldes om stor interesse for den 22-årige danske landsholdsspiller. 

- Jeg kan egentlig meget godt lide, at han bliver. For han er jo inde i et flow, og der er en udviklingskurve på det, han laver, som er superflot. Så han bliver i en klub, hvor systemet i øvrigt passer godt til ham, siger Per Frimann. 

- Jeg har også bemærket, at man egentlig accepterer, at han ind imellem spiller en halvdårlig kamp, men hvor man så alligevel giver ham chancen fra start i den efterfølgende kamp. Så han er ret sikker på sin plads. Var han skifte til eksempelvis Arsenal, Chelsea eller Bayern München, så havde det jo været et andet spil for ham. 

Jesper Lindstrøms kontrakt med Frankfurt løber frem til sommeren 2026.