Video : Tipsbladet
Bundesliga

Frankfurt med pinlig Jesper Lindstrøm-bommert

Eintracht Frankfurt har lavet lidt af en bommert, da holdet skulle beskrive, hvilke tidligere Frankfurt-spillere, Kasper Hjulmand har med i truppen.

Det kører ikke helt for Eintracht Frankfurt.

I et forsøg på at få klubbens fans i EM-stemning, har klubben lavet en artikel, hvori man beskriver de forskellige lande og de spillere, der har en forbindelse til den tyske traditionsklub.

Frankfurt ligger også stadion til flere EM-kampe, hvor Danmark blandt andet skal på besøg den 20. juni, hvor England er modstanderen.

Men en pinlig bommert har sneget sig ind.

Klubben skriver nemlig, at man glæder sig til at Frederik Rønnow og Jesper Lindstrøm kommer til at gøre comeback på stadion:

- To af vores tidligere spillere er på holdet: Frederik Rønnow og Jesper Lindstrøm. Den sidste var med til at vinde Europa League med Eintracht i 2022.

- Den 20. juni gør Rønnow og Lindstrøm comeback i Frankfurt, når Danmark skal møde England, skriver Frankfurt på klubbens hjemmeside.

Der er bare et problem. Jesper Lindstrøm er ikke med til EM.

Det må have gået Frankfurts næse forbi, at den danske kantspiller ikke er blevet udtaget, efter han har kæmpet med spilletiden siden skiftet til Napoli.

Det bliver altså kun Frederik Rønnow, der kommer til at gøre comeback i Frankfurt.

Rønnow nåede at spille 21 kampe for Frankfurt i hans ophold mellem 2018 og 2020.