Bundesliga Oliver Okstrøm

Fremtiden er lys for 'Gribben': Er i pole position

Foto: Getty Images

Oliver Christensen står lige nu til at være førstemålmand i Hertha Berlin i den kommende sæson.

Af Oliver Okstrøm

Oliver Christensen måtte tålmodigt vente på sin debut i tyske Hertha Berlin, og dem kom, da klubben havde allermest brug for en sikker sidste skanse. Det var nemlig i playoff-kampene om en plads i Bundesligaen i næste sæson.

Det var mod Hamburger SV, som kæmpede for en oprykning, mens hovedstadsklubben altså skulle slås for at overleve i den bedste række. Her endte det med en samlet sejr for Hertha, og fremtiden ser nu meget lys ud for 'Gribben'.

Den tidligere OB-målmand lader til at stå rigtig godt i forhold til at have en startplads i næste sæson. Det fortæller klubbens cheftræner Fredi Bobic ved et pressemøde.

- Oliver Christensen er i pole position til at blive vores nummer ét, og vi har en god følelse med det. Han fik chancen for at imponere i playoff-kampene mod Hamburg, siger han og fortsætter:

- Han skal selvfølgelig stadig gøre sig fortjent til en plads til træning, lyder det fra Bobic, som peger på, at der også er to unge keepere i truppen i form af Tjark Ernst og Robert Kwasigroch.

De bliver begge betegnet som folk, som har en masse potentiale. Endelig er der også den 37-årige nordmand Rune Jarstein, som der også er en klar plan med.

- Nøglen for Rune Jarstein vil være at forblive fit, så han kan støtte de andre. Hvis vi føler, at vi bliver lidt lette på positionen, så vil vi reagere på det, fortæller Hertha-cheftræneren.

Der har da også været meldinger om, at de leder efter en ny keeper. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.