• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Morten Jørgensen

Herrlich er fortid: Leverkusen ansætter tidligere Dortmund-træner

Foto: Getty Images

Heiko Herrlich er blevet fyret i Leverkusen, og den tyske klub har i stedet hentet en tidligere Dortmund-træner til som permanent afløser.

Af Morten Jørgensen

Som konsekvens af en yderst skuffende start på sæsonen har Leverkusen valgt at tage afsked med Heiko Herrlich. Afløseren er allerede fundet, og det bliver en gammel Bundesliga-kending, som skal forsøge at rette op på tingene i Leverkusen.

Det er den 54-årige Peter Bosz, som har underskrevet en kontrakt med den tyske klub frem til sommeren 2020. Det oplyser Leverkusen på sin hjemmeside.

Peter Bosz førte i 2017 Ajax frem til Europa League-finalen mod Manchester United, og efterfølgende blev han ansat i Dortmund, hvor han dog kun var i kort tid, inden han blev afskediget. Nu får han igen en chance for at bevise sit værd i Bundesligaen.

Leverkusen ser den hollandske træner som et godt match i forhold til klubbens værdier om at udvikle unge spillere og spille offensivt og underholdende fodbold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.