• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Jens Stage forventer konstant stjernesammenligning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er ikke kun Jens Stage, der har taget et karriereforløb gennem først FC København og sidenhen Werder Bremen. Han forventer, at sammenligningerne med den danske landsholdsstjerne fortsætter i Tyskland.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

I 2017 hentede Werder Bremen Thomas Delaney i FC København. Danskerens ophold hos de grønblusede udviklede sig til en stor succes, som har sendt ham forbi Dortmund og Sevilla.

Nu er tiden skruet over fem år frem, og igen er Werder Bremen gået på rov i FC København. Denne gang har de købt Jens Stage, der besidder mange af de samme evner på banen som sin danske landsmand.

Derfor er det tyske medie Kicker heller ikke sen til at drage paralleller mellem de to. Samme medie griber også hurtigt mikrofonen ved klubbens træningslejr, og spørger Jens Stage om han tror, at sammenligningen med den danske stjerne vil fortsætte under hans tyske eventyr.

- Det forventer jeg, siger Jens Stage kortfattet til Kicker, inden han sætter flere ord på Thomas Delaney-sammenligningen.

- Jeg vil helst ikke tale mig ind i en anden æra. Men Thomas er også en boks-til-boks midtbanespiller og en stor rollemodel i Danmark.

Thomas Delaney nåede en enkelt sæson i Werder Bremen, inden Dortmund hentede danskeren til klubben. Her spillede han tre sæsoner, som bød på en tysk pokaltriumf. Siden sidste sommer har han tørnet ud for Sevilla.

Jens Stage, 25 år, skal nu forsøge at gøre Delaney kunsten efter i tysk fodbold. Den nye sæson begynder for Werder Bremen den 1. august med en pokalkamp mod Cottbus. Få dage efter venter Jonas Wind og Wolfsburg i Bundesliga-åbneren.

Jens Stage har underskrevet en aftale for de næste fire år, hvor der har været en del polemik omkring danskerens pris. Ekstra Bladet fortalte om en pris på 45 millioner kroner, mens tyske medier meldte om en helt anden pris.

Kicker har samme prissætning som sine tyske kollegaer, men de skriver også, at prisen kan nærme sig 60 millioner kroner. Det er samme pris, som Ekstra Bladet fortalte, at Jens Stage kan ende med at koste afhængig af bonusser.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.