Video : Tipsbladet
Generelle

De melder om en helt anden pris på Jens Stage

Jens Stage blev onsdag eftermiddag præsenteret i Werder Bremen for et større millionbeløb. Nu fortæller tyske medier, om et noget lavere beløb, end det der kom frem i går.

75 millioner skulle Jens Stage koste i vinter, hvis Augsburg ville hente ham i FC København.

Det lykkede som bekendt ikke, men onsdag eftermiddag fik midtbaneslideren så sit skifte til Bundesligaen indfriet. Werder Bremen åbnede pengepungen og hentede FCK-spilleren på en fireårig aftale.

Kort efter skrev Ekstra Bladet, at FC København fik 45 millioner kroner her og nu, mens de kunne se ind i yderligere 15 millioner kroner, som er præstationsafhængige.

Dagen derpå melder det tyske lokalmedie DeichStube og Bild så om en pris, der er noget lavere end Ekstra Bladets.

Ifølge dem betaler Werder Bremen fire millioner euro svarende til godt og vel 30 millioner kroner for Jens Stage. De skriver også, at kontrakten indeholder flere forskellige præstationsafhængige bonusser uden at sætte et nøjagtigt tal på.

Men der er altså 15 millioner kroner til forskel på den pris, som Ekstra Bladet fortalte, at FC København fik i hånden, og den pris som tyske medier beretter om.

Mange gange i klubskifter, så har den sælgende part en interesse i at tale beløbet op, mens den købende part har det modsatte. Igen er diskussionen afhængig af, hvor mange bonusser man vælger at inkludere i købsprisen.

Uanset prisen så kan Jens Stage de kommende sæsoner kalde sig Bundesliga-spiller, hvor han tørner ud fra Werder Bremen.

Den nu forhenværende Superliga-spiller nåede 162 kampe i den bedste danske fodboldrække for henholdsvis FC København og AGF.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.