Jonas Wind i målkrise: Det er normalt

Efter en forrygende start på sæsonen er Jonas Wind gået helt kold på målfronten på det seneste.

Han scorede ni gange i sæsonens første 12 kampe, og danske Jonas Wind lignede pludseligt et godt bud på en topscorer i Bundesligaen.

Men siden er angriberen gået målkold, og seneste scoring er nu to måneder siden. Jonas Wind har ikke scoret for Wolfsburg siden 25. november mod Leipzig.

Den tidligere FCK-angriber har dog i perioden stået for måloplæg, så helt skidt har det altså ikke været, men Jonas Winds manglende scoringer trækker overskrifter i det tyske.

- Sådan nogen faser er normale for angribere, siger Jonas Wind til Kicker om sin måltørke:

- I det mindste har jeg lavet assister.

Danskerens dårlige periode kommer også i en periode, hvor Wolfsburg har det svært. Siden han socrede i sejren mod Leipzig har Wolfsburg bare vundet en enkelt gang, og det var en sejr på 1-0 ude over bundholdet Darmstadt.

De seneste tre kampe er endt 1-1, og i de seneste syv kampe har Jonas Winds mandskab blot scoret seks gange.

Ikke overraskende skaber holdet også færre chancer, og det går naturligvis også ud over Jonas Winds produktion.

- Vi skaber chancer, men vi scorer ikke så mange mål. Jeg håber på, at jeg scorer i næste kamp, siger han.

Jonas Winds klub er at finde på 11. pladsen i Bundesligaen. Wolfsburg har 22 point efter de første 19 runder.