Video : Tipsbladet
Bundesliga

Jubel i Leverkusen: Alonso bliver i klubben

Xabi Alonso har nu bestemt sig for, hvordan fremtiden ser ud for ham.

Der har i den seneste tid været en del spekulationer om Xabi Alonsos fremtid i trænerverdenen, men det er der nu kommet en endelig afgørelse på. Han bliver i tyske Bayer Leverkusen.

Det fortæller han fredag ved klubbens pressemøde.

Her peger han på, at han i sidste uge havde en deadline for at komme frem til, hvordan han stod, og han har ligeledes fortalt spillerne i truppen, hvad han har besluttet sig for at gøre.

- Jeg havde et godt møde med Bayer Leverkusen, og jeg informerede dem om, at jeg bliver og fortsætter i klubben. Efter mange samtaler om min fremtid udnyttede jeg pausen til at reflektere og træffe en beslutning, siger han og fortsætter:

- Jeg føler, at dette er det rette sted at være og udvikle mig som træner. Dette er det sted, hvor jeg skal være, lyder det fra Alonso.

Det har blandt andet været Bayern München, der skulle have haft snøren ude efter ham, men de må altså rette blikket en anden vej nu.

I denne sæson har Leverkusen da også imponeret alt og alle i Bundesligaen, hvor det er blevet til en helt forrygende sæson indtil videre. Med 26 kampe spillet har man vundet 22, spillet fire uafgjort og tabt nul.

Derudover er de i den tyske pokalsemifinale, og i europæisk sammenhæng er de nået frem til kvartfinalen, hvor de skal møde engelske West Ham.

Xabi Alonsos kontrakt med Leverkusen gælder frem til sommeren 2026.