• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Schalke hyrer deres femte træner i sæsonen

Foto: Getty Images

Bundesliga-bundproppen har hyret en ny cheftræner, efter at man i weekenden fyrede store dele af den sportslige ledelse.

Af Victor Risager

Schalke 04 har fundet sæsonens femte træner på plads. Tirsdag aften bekræfter klubben, at de har hyret græske Dimitrios Grammozis som ny cheftræner.

I weekenden fyrede Schalke 04 schweiziske Christian Gross efter knap to måneder, efter at flere spillere skulle være utilfredse med hans ledelsesstil. Samtidig røg sportsdirektøren og flere dele af ledelsen ud.

Nu bliver det så Dimitrios Grammozis, der tager over for Christian Gross og skal forsøge at dirigere holdet væk fra sidstepladsen i Bundesligaen.

- Vi er overbeviste om, at vi med Dimitrios Grammozis har fundet den rigtige træner til den sidste tredjedel af sæsonen, forklarer Peter Knäbel, der er sportslig ansvarlig i klubben, og tilføjer:

- Vi kender alle til den sportslige situation, men der er stadig elleve Bundesliga-kampe, der skal spilles - og vi ønsker at spille dem så succesfuldt som muligt. Fra vores synspunkt er Dimitrios det rigtige valg, både professionelt og personligt.

42-årige Dimitrios Grammozis har senest været træner for Darmstadt i 2. Bundesligaen, hvor han var træner fra februar 2019 til sommeren 2020. 

I Schalke 04 har han fået en kontrakt, der gælder for halvanden sæson.

Klubben har foruden Christian Gross haft David Wagner, Manuel Baum og Huub Stevens som cheftrænere. 

Den tidligere Schalke-dansker Ebbe Sand snakkede for nylig med Tipsbladet om klubbens nuværende situation, og hans tanker kan du læse om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus