Video : Tipsbladet
Bundesliga

Makienok trods flere bejlere: Derfor valgte jeg St. Pauli

Den danske angriber fortæller, at han havde flere muligheder i det netop overståede transfervindue, men da St Pauli tilbød sig var der ikke noget at rafle om.

SønderjyskE, hollandske klubber og en række andre klubber fra 2. Bundesliga var mulighederne i det seneste transfervindue for Simon Makienok.

Det afslører han overfor nordschleswiger.dk.

Men valget fald på den tyske kult-klub FC St. Pauli, der hører til i 2. Bundesliga. Dermed skifter den 29-årige dansker også den østtyske by Dresden ud med metropolen Hamborg.

Læs også:Live stream Bundesliga-fodbold hos spiludbyderne

- I sommer var der stor interesse fra 2. Bundesliga og også fra Holland, men det var ikke svært for mig at vælge FC St. Pauli. Jeg kender klubbens historie og omdømme, og det var et incitament for mig, siger Simon Makienok og afslører, hvad det helt konkret er ved klubben, der interesserer ham:

- Jeg har altid fulgt klubbens historie. Jeg står sammen med klubben for vigtige værdier som tolerance, lighed og respekt.

Den danske angriber ved, hvad han snakker om. Hans karriere har taget ham forbi otte forskellige klubber i Danmark, Italien, England, Holland og nu Tyskland.

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

I interviewet fortæller han også, hvordan hans tid i Palermo nærmest var slut, inden den for alvor begyndte, da klubben kort efter Makienoks ankomst skiftede træneren ud med en, der ikke ville bruge den høje angriber.

Derefter fulgte en række lejeaftaler, inden en skade i knæet satte endnu en stopper for ham i hollandske Utrecht. Siden fulgte et halvt år i Dresden, hvor et rødt kort i premieren og coronavirus satte sine forhindringer, men Simon Makienok fortryder ikke skiftet.

- Det var der jeg fandt ud, at 2. Bundesliga passer mig meget godt, lyder det fra Simon Makienok. 

Læs også:Ambitiøse Riddersholm drømmer om Europa League-gruppespil

Læs også:Dansk rigmand har store planer med Charlton

Læs også:OB har målsætningen til den nye sæson på plads: Går efter top seks