Bundesliga Oliver Okstrøm

Medie: Agenten vil sende Lewandowski til Barca

Foto: Getty Images

Robert Lewandowskis tid i Bayern München virker til at være på vej mod den sidste tid.

Af Oliver Okstrøm

Robert Lewandowski har i denne sæson oplevet rygter, som skulle sende ham til Barcelona. Det er tilmed noget, som den polske målmaskines agent Pini Zahavi skulle være med på at få til at ske.

Det melder den catalanske sportsavis Sport, som peger på, at der er en klar plan for at få Lewandowski ud i Bayern.

Dog er situationen sådan, at Bayern har Lewandowski på kontrakt indtil sommeren 2023, men her virker det altså som om, at polakkens lejr har bestemt sig for, at man i hvert fald ikke kommer til at forlænge den aftale.

Derfor vil Bayern have den risiko, at de kan miste Lewandowski helt gratis efter næste sæson.

Dette kommer desuden efter, at München-storklubben skulle have tilbudt en kontrakt, som både var for kort og billig i forhold til den status, som Lewandowski mener, at han har hos de endnu engang nykårede tyske mestre.

Endvidere skulle der være utilfredshed med, at Bayern efter sigende gik efter at få Erling Haaland, og selvom det altså endte med, at nordmanden tager til Manchester City, så skulle det stadig nage.

Nu vil nøglen ifølge førnævnte medie være, at man er tålmodige fra Barcelonas side og venter på, at Bayern vil droppe deres modstand. Zahavi har desuden et møde med Bayern-bosserne Oliver Kahn og Hasan Salihamidzic i de kommende dage. Det er dog ikke til at se, hvorvidt der overhovedet kommer noget ud af det.

Barcelona lader endda til at ville have otte nye spillere i det kommende transfervindue. Læs mere om det her.