La Liga Mads Bye Marboe

Transferamok i Barca: Xaví vil have otte nye

Foto: Getty Images

Xaví ønsker at hente hele otte nye spillere til FC Barcelona denne sæson.

Af Mads Bye Marboe

Der venter med al sandsynlighed en travl sommer i FC Barcelona.

Både Franck Kessié og Andreas Christensen forventes at skifte til den spanske storklub på en fri transfer, men det stopper slet ikke her. Ifølge Mundo Deportivo ønsker cheftræner Xaví sig nemlig yderligere seks forstærkninger.

På ønskelisten er en central forsvarsspiller, og her er Chelseas César Azpilicueta, der også kan hentes på en fri transfer, øverst på listen. Derudover er Xaví på udkig efter en venstre back og har udset sig Marcos Alonso, men Javi Galán og Alex Grimaldo er ligeledes muligheder.

Xaví leder desuden efter en kantspiller, og klubben skulle være langt i forhandlingerne med Leeds-stjernen Raphinha, mens man jagter en klasseangriber og ifølge Mundo Deportivo har kig på både Robert Lewandowski og Sadio Mané.

Sidst, men ikke mindst, er to centrale midtbanespillere på ønskelisten. Som den mest offensive af de to ønsker Xaví sig Bernardo Silva fra Manchester City, og så vil han allerede nu finde en potentiel afløser for Sergio Busquets.

Rúben Neves, Carlos Soler, Martin Zubimendi og Marc Roca er de navne, der i øjeblikket er i spil.

For at få råd til bare nogen af disse spillere er FC Barcelona imidlertid også nødt til at sælge, og det forlyder, at en af holdets store stjerner er på vej til Manchester United. Læs mere HER.