Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Dansker kan endelig få debut for tysk klub

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Oliver Christensen har efter skiftet til Hertha Berlin endnu sin debut til gode, men det kan han måske se frem til lørdag mod Eintracht Frankfurt.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Oliver Christensen har nul kampe på cv'et for Hertha Berlin, siden sommerens skifte fra OB.

Han har i stedet fået lov til at varme bænken bag holdets normale førstemålmand Alexander Schwolow. 

Schwolow er lige nu ukampdygtig, da han er smittet med corona. Af samme årsag vogtede Marcel Lotka, der skifter på en fri transfer til Dortmunds U23-mandskab til sommer, buret mod Freiburg i weekenden.

Hvorfor fik Oliver Christensen så ikke debut i den kamp? Det gjorde han ikke, da han har siddet ude den seneste måned med en muskelskade i sit ene lår.

Men den danske målmand er tilbage i omdrejninger igen, og deltog i tirsdagens træning sammen med resten af truppen, skriver ligainsider.de.

Lørdag møder hovedstadsklubben Eintracht Frankfurt hjemme på Olympiastadion i Berlin. Er Alexander Schwolow fortsat ude med corona, så kan Oliver Christensen ende med at slå Marcel Lotka i kampen om startpladsen mellem stængerne, skriver samme medie.

Marcel Lotka er i denne sæson blevet brugt på andetholdet, foruden perioden med skaden til danskeren og corona til Alexander Schwolow, hvorfor Oliver Christensen bør have gode muligheder for en startplads.

Det vil således være hans debut for førsteholdet. Han har tidligere på sæsonen spillet to kampe for reserveholdet.

Oliver Christensen og Hertha Berlin har hårdt brug for tre point, da de lige nu ligger tredjesidst i Bundesligaen, som giver dem et dobbelt play off-opgør mod et hold fra 2. Bundesliga.