• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Medie: Haaland har brugt kæmpebeløb på gaver

Foto: Getty Images

Erling Haaland endte angiveligt med at bruge over fire millioner kroner, da nordmanden købte afskedsgaver til sine holdkammerater i Dortmund.

Af Lars Gram-Hanssen

Erling Haaland spillede i weekenden sin sidste kamp for Dortmund, hvor den norske bomber blev hyldet af den tyske klubs fans. 

Og ifølge Talksport har Erling Haaland også sagt farvel til sine holdkammerater i Dortmund på meget venlig vis. Således skriver mediet, at Erling Haaland har brugt omtrent 4,4 millioner kroner på gaver til sine nu tidligere holdkammerater, samt til trænerstaben i Dortmund. 

Haaland skulle således have givet et Rolex-ur til hver af sine holdkammerater, samt til trænerne. Ure, der har angiveligt har en værdi på mellem 95.000 og 115.000 kroner stykket. 

Derudover har Erling Haaland angiveligt købt Omega-ure til 20 andre medarbejdere i klubben, inklusive fysioterapeuter, kokke og rådgiver.e Disse ure har angiveligt en værdi på mellem 50.000 og 70.000 kroner stykket. 

Samlet set løb disse gaver op i omtrent 4,4 millioner kroner, skriver Talksport. Det er dog næppe en udgift, der betyder det helt store for nordmanden. Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har Erling Haaland således sikret sig en ugeløn på 3,3 millioner kroner i Manchester City.