• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Medie: Man Utd indleder jagt på superstjerne

Foto: Getty Images

Ifølge The Telegraph går Manchester United nu også efter midtbanespilleren, der i forvejen jagtes af Real Madrid, Manchester City og Liverpool.

Af Lars Gram-Hanssen

Jude Bellingham har i månedsvis været rygtet til Liverpool og Real Madrid, men Dortmund-stjernen ender ikke nødvendigvis i en af de to klubber. 

Ifølge The Telegraph har Manchester United i hvert fald meldt sig ind i kampen om den 19-årige midtbanespiller, der allerede har spillet 22 kampe for England. 

Jude Bellingham slår til at overgå Jack Grealish som den dyreste engelske spiller, idet Dortmund angiveligt har sat et prisskilt på 1,06 milliarder kroner på midtbanespilleren. 

Ifølge The Telegraph er Manchester City også inde i kampen om Bellingham. Chelsea er også interesseret, men London-klubben har erkendt, at man ikke er favorit til at hente Bellingham. 

På trods af den voldsomme interesse fra Europas største klubber er det dog ikke givet, at Jude Bellingham forlader Dortmund til sommer. Ifølge The Telegraph insisterer Bundesliga-klubben nemlig stadig på at beholde Bellingham én sæson mere. 

Bellingham forventes at tage en beslutning om fremtiden i løbet af de kommende uger, skriver The Telegraph.