• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

OB'er scorede for Borussia Mönchengladbachs U23-hold

Angriber Mathias Jørgensen prøvetræner for tiden i tyske Borussia Mönchengladbach, og han scorede i en testkamp for klubben tidligere mandag.

Af Kenneth Jensen

I efteråret fik den dengang bare 17-årige angriber Mathias Jørgensen noget af et gennembrud på OB's førstehold, og angriberen fortsætter med at vise lovende takter.

Han er siden blevet 18 år, men det gode efterår har betydet, at større klubber begynder at se nærmere på Mathias Jørgensen.

I øjeblikket er danskeren så at finde syd for grænsen, hvor han af OB har fået lov til at prøvetræne med Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach. Gladbach har allerede venstre back Andreas Poulsen i truppen, og i de sidste par sæsoner har spillere som Andreas Christensen og Jannik Vestergaard spillet på førsteholdet i klubben. Sidstnævnte blev i sommer solgt til Southampton for 180 millioner kroner.

Og måske Mathias Jørgensen kan være den næste i rækken af danskere i klubben.

Selv om det måske ikke ligger i kortene, at Gladbach køber danskeren i OB i denne omgang, viste han sig fornemt frem i den første mulighed. Således fortæller Gladbach på sin hjemmeside, at danskeren scorede i en testkamp for Gladbachs U23-hold tidligere mandag. 

Mathias Jørgensen scorede målet til 1-2 for Gladbach, der endte med at tabe testkampen til FC Den Bosch med 2-5.

Jørgensen vender tilbage til Danmark sidst i denne uge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus