Bundesliga Oliver Okstrøm

Officielt: Lindstrøm får VM-helt som holdkammerat

Foto: Getty Images

Mario Götze er på plads i Frankfurt.

Af Oliver Okstrøm

Mario Götze fik sparket sig ind i VM-historien, da han stod for det enlige og afgørende mål i VM-finalen i 2014, da han sparkede Tyskland i front mod Argentina i den forlængede spilletid.

Siden dengang har han skiftet fra Bayern til Dortmund og videre til PSV Eindhoven, og nu er tiden kommet til at vende tilbage til tysk fodbold for den 30-årige offensivspiller, hvor han nu skal spille for Frankfurt.

Det har klubben med danske Jesper Lindstrøm på holdet tirsdag bekræftet på klubbens hjemmeside efter et stykke tid med klare rygter om, at dette ville ske.

I sidste sæson løftede den tyske traditionsklub Europa League-trofæet efter en finale-sejr over Rangers efter straffesparkskonkurrence. Dermed er de med i Champions League i næste sæson.

Prisen på Götze er der ikke helt enighed om, da Bild peger på, at det bliver på 22 millioner kroner, mens Transfermarkt kommer op på næsten 30 millioner kroner for VM-helten, men det står klart, at han er kommet på en aftale frem til 2025.

Mario Götze nåede i sine to sæsoner i hollandsk fodbold at spille 77 kampe for PSV, hvor det blev til 18 mål og 18 assister.

I Frankfurt har danske Lindstrøm taget Bundesligaen med fart, og værdien på ham er steget voldsomt. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.