Video : Tipsbladet
Bundesliga

Rørt Bo Svensson siger farvel: Handler ikke om mig

I en video på Instagram har Bo Svensson sagt farvel til Mainz' fans.

Efter knap tre år i Mainz 05 er Bo Svensson færdig i Bundesliga-klubben, og i et opslag på Instagram har den danske cheftræner nu sagt farvel til den tyske klubs fans. 

- Kære Mainz'ere. Nu er dagen kommet. Desværre, selvfølgelig, men sådan er det bare i fodbold. Selvom det er meget svært for mig at sige farvel til jer, lyder det indledningsvist fra Bo Svensson. 

Den danske træner kigger herefter tilbage på de mange år, han har tilbragt i Mainz 05, hvor han i første omgang kom til som spiller i 2007. 

- Jeg har tilbragt 16 år her. Mine børn voksede op her, og jeg har lært så mange ting. Ikke kun i forhold til fodbold, men også igennem de mange fantastiske mennesker i klubben. Fans og folk i byen har betydet så meget for mig, og det vil fortsætte med at forme mig gennem hele mit liv, siger Bo Svensson. 

Den tidligere FC København-profil sætter herefter ord på beslutningen om at sige stop. 

- Timingen er simpelthen nødvendig nu. Det er en erkendelse af, at ingen er over klubben, siger Bo Svensson, der opfordrer fansene til at bakke om holdet i denne svære tid. 

Herefter bliver det tydeligt, at Bo Svensson er dybt påvirket af situationen. Den danske træner må sunde sig i 10-15 sekunder, før han fortsætter.

- Jeg har oplevet op- og nedture her. Både som spiller, ungdomstræner og førsteholdstræner. Men det handler ikke om mig. Det handler om, at vi får denne klub tilbage, lyder det fra Bo Svensson. 

Den tidligere forsvarsspiller understreger afslutningsvist, at der forhåbentligt ikke er tale om et farvel, men i stedet et 'auf Wiedersehen'.