Video : Tipsbladet
Bundesliga

Så meget kræver Bayern München for stjernespiller

Det kan blive en rigtig dyr fornøjelse, hvis man har tænkt sig at købe Kingsley Coman fri af Bayern München

Kingsley Coman kender ikke til andet end at vinde. 

Den 27-årige franskmand har vundet mesterskabet i samtlige af sine 12 sæsoner som professionel seniorspiller. To mesterskaber med PSG i Ligue 1, to mesterskaber med Juventus i Serie A, og hele otte mesterskaber med Bayern München i Bundesligaen.

Meget tyder dog på, at den imponerende statistik får en ende i denne sæson, hvor Bayer Leverkusen ligner en overbevisende vinder af den tyske liga med hele 16 point ned til de ellers sejrsvante sydtyskere fra Bayern. 

Derfor lukrerer Bayern München på at lave en større rokade til næste sæson, hvor man renser godt og grundigt ud i truppen. 

Her er Kingsley Coman netop en af de spillere, som Bayern har sat et fast prisskilt på med forhåbninger om et salg af franskmanden til sommer. Hvis sådan et salg skal finde sted, må den købende klub dog hoste op med en god sæk penge.

Ifølge Foot Mercato lyder sydtyskernes prisskilt på Coman nemlig på 70 millioner Euro, svarende til 525 millioner kroner. 

Hvis det lykkes for Bayern at sælge franskmanden for det beløb, vil det da også være en kæmpe fortjeneste i forhold til at man tilbage i 2017 købte ham for 21 millioner kroner, svarende til 155 millioner kroner. 

Hovedpersonen selv skulle ifølge tyske Bild foretrække et skifte til Premier League eller La Liga, hvor han endnu har til gode at vinde mesterskaber. 

Kingsley Coman og Bayern München kan stadig nå at vinde Champions League i denne sæson. Tirsdag aften spillede de 2-2 mod Arsenal i kvartfinalerne, og returkampen finder sted onsdag den 17.april på Allianz Arena i München. 

Hvis det lykkes for Coman og co. at gå hele vejen, ville det være anden gang at franskmanden løfter trofæet med de store ører. 

Comans kontrakt med Bayern München udløber først til sommeren 2027.