• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mathias Høj Jensen

Hentede Aubameyang: Nu er Faghir under hans vinger

Foto: Getty Images

Det danske stortalent Wahid Faghir er kommet ind under vingerne på en sportsdirektør i Stuttgart, der tidligere har leveret store salg.

Af Mathias Høj Jensen

Wahid Faghir kan se frem til at blive solgt for et stort beløb i Stuttgart, hvis klubbens sportsdirektør Sven Mislintat lever op til sin fortid med at sælge spillere.

Det fortæller den tyske journalist ved tv-stationen SWR, Jona Gebhard, til Vejle Amts Folkeblad.

Sven Mislintat tiltrådte jobbet som sportsdirektør i Stuttgart i foråret 2019 med en fortid hos klubber som Arsenal og Borussia Dortmund.

Især sidstnævnte klub vækker opsigt. Her var han med til at spotte nye unge spillere til den tyske storklub for så at sælge dem videre for et stort beløb.

- Det var Mislantat, som hentede blandt andre Pierre-Emerick Aubameyang til Dortmund, hvor han scorede masser af mål og blev solgt videre for et enormt beløb til Arsenal. Det er samme strategi, han bruger i Stuttgart, siger Jona Gebhard.

Pierre-Emerick Aubameyang blev solgt for i omegnen af 475 millioner kroner til Arsenal tilbage i 2018.

Et andet eksempel er argentinske Nicolas Gonzalez, der i sommer blev solgt fra Stuttgart til italienske Fiorentina for 175 millioner kroner. Det var mere end det dobbelte af, hvad klubben gav for offensivspilleren i 2018.

Faghir kan muligvis få sin debut for Stuttgart på søndag. Her tager klubben imod Jesper Lindstrøm og Eintracht Frankfurt.

Der er kampstart klokken 15.30.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020