Video : Tipsbladet
Bundesliga

Stor hæder til Rønnow: Kåret som årets spiller

Frederik Rønnows præstationer i kassen for Union Berlin er blevet bemærket af fansene.

Den tyske hovedstadsklub Union Berlin leverede i sidste sæson et mindeværdig år, hvor de endte med at slutte på en fjerdeplads, der giver adgang til Champions League. Med på holdet spillede den danske målmand Frederik Rønnow en stor rolle.

Faktisk den største. Det viser en afstemning blandt Union-fansene, som giver ham prisen som Årets Union Berlin-spiller. Det er en hæder, som vil blive givet ham i den kommende kamp mod Leipzig, som spilles søndag. 

Den danske landsholdskeeper spillede med i 29 ud af de 34 Bundesliga-kampe, der var for dem i sidste sæson, og her blev det kun til 27 scoringer i mod ham, ligesom han kunne sætte kryds ved 11 kampe, hvor han holdt nullet.

Frederik Rønnow vandt desuden prisen foran Robin Bones og Rani Khedira, som endte på henholdsvis anden- og tredjepladsen i afstemningen.

Union Berlin har endvidere fortsat de gode takter fra den seneste sæson, da de efter de to første runder er på seks point med en imponerende målscore på 8-2.

Rønnow kom til berlinerne i 2021 fra Frankfurt, hvor han også havde været udlejet til Schalke. Det er i alt blevet til 57 kampe for ham i Union med 21 kampe uden, at der er blevet scoret på ham.

På landsholdet er landstræner Kasper Hjulmand også opmærksom på Rønnows præstationer, og han udelukker ikke, at der kan komme et skift på pladsen mellem stængerne. Læs mere om det her.