Video : Tipsbladet
Bundesliga

Stor interesse for Skov: Lader Hoffenheim vente

Robert Skov har samtaler med klubber fra Italien, Tyskland og England, men der er intet hastværk omkring at tage en beslutning, og så kan det heller ikke udelukkes, at han fortsætter i Hoffenheim.

Fortsætter Robert Skov i TSG Hoffenheim, selv om hans kontrakt udløber om få måneder, eller finder han en ny klub, hvor han kan starte på en frisk?

Det er det helt store spørgsmål, som svæver rundt om danskeren lige i øjeblikket.

Sikkert er det, at der foregår en masse i kulisserne .

Ifølge Tipsbladets informationer er Hoffenheim meget interesseret i at forlænge aftalen med Robert Skov, og man har præsenteret ham for to tilbud, men dem har danskeren ikke takket ja til.

Som Tipsbladet forstår det, har Robert Skov ikke travlt med at tage en beslutning lige nu. Man vil gerne se situationen an.

Og det forstår man godt, for der er godt med interesse for Robert Skov ude i det store fodboldeuropa. Tipsbladet erfarer, at danskeren og hans lejr har holdt samtaler med klubber fra Italien, England og Tyskland, hvilket han er i sin gode ret til, da han gerne må forhandle med andre klubber, når han lige om lidt er kontraktfri.

Igen er det vigtigt at understrege, at der ikke er noget hastværk endnu. Derfor kan man heller ikke dømme ham endegyldigt færdig i Hoffenheim, som købte ham for ti millioner euro tilbage i sommeren 2019.

Man forstår da også godt, hvorfor Hoffenheim vil beholde Robert Skov, hvis skarpe venstreben altid vil udgøre en trussel. I denne sæson har han da næsten også fået spilletid i hver eneste kamp, når han har været skadesfri. I de to seneste Bundesligakampe har han dog siddet på bænken.

Robert Skovs kontrakt med Hoffenheim udløber ved udgangen af juni. Inden da bliver det interessant at se, om han bliver en del af Kasper Hjulmands EM-trup. Skov har ikke været med siden oktober sidste år, hvor han blandt andet scorede to mål mod Kasakhstan i EM-kvalifikationen.