Video : Tipsbladet
Bundesliga

Stor uro i Bayern: Seks spillere trætte af Tuchel

Der er dog også en gruppe, der er tilfredse med at have Tuchel som cheftræner.

Den tyske storklub Bayern München er inde i en meget hård tid for deres standarder. De seneste tre kampe er blevet tabt, og nu forlyder det, at seks af truppens spillere er ved at være trætte af at have Thomas Tuchel som cheftræner.

Det skriver den tyske avis Bild.

Her bliver der tilmed angivet, hvem der er tale om, særligt offensivspiller Thomas Müller skulle både være utilfreds med mængden af spilletid - og at han ikke passer ind i det spilsystem, som de benytter sig af.

Heller ikke de to centrale midtbanespillere Joshua Kimmich og Leon Goretzka skulle være glade for træneren, og særligt efter nederlag til Bochum på 2-3 i weekenden er forholdet mellem Kimmich og Tuchel tilsyneladende brudt sammen.

De to menes heller ikke at kunne forstå, hvorfor man skulle skifte Julian Nagelsmann ud med Tuchel i sidste sæson.

Endvidere bliver Mathys Tel, Serge Gnabry og Matthijs de Ligt være irriterede over tiden med den tidligere Chelsea-manager, og her skulle det særligt være den hollandske midterforsvarer, der har det sådan.

Der er dog også en anden del af Bayern-truppen, som godt kan lide Tuchel. Det tæller Leroy Sane, Jamal Musiala, Manuel Neuer og de to nye engelske spillere Eric Dier og Harry Kane.

Næste kamp for Bayern er mod Yussuf Poulsen og Leipzig.