Foto: Getty Images
Bundesliga

Store Lindstrøm-problemer: Intet fungerer

Eintracht Frankfurt har blot vundet én ud af holdets seneste 12 ligakampe, og Jesper Lindstrøms problemer fremhæves nu som en af de primære årsager til formkrisen.

Han var fantastisk for Eintracht Frankfurt i efterårssæonen, men siden nytår er tingene ikke gået Jesper Lindstrøms vej. 

Lindstrøm er ikke kommet op i omdrejninger efter den ankelskade, der holdte den danske landsholdsspiller ude i det meste af marts og april, og ifølge avisen Frankfurter Rundschau har det kostet Eintracht Frankfurt dyrt, at Lindstrøm har været langt fra efterårets niveau. 

- Den hurtige dansker var helt sikkert en af årsagerne til, at Frankfurt spillede så godt i efteråret. Holdet nød ekstremt godt af hans fart og hans målfarlighed (ni mål og fire assister). Det var ham, der skabte pladsen med sine spurter. Sammen med Randal Kolo Muani var han nærmest ustoppelig. Men så rev han to ledbånd i anklen over til træning i begyndelsen af marts, skriver Frankfurter Rundschau. 

Avisen tilføjer herefter, at Jesper Lindstrøm efter sin næsten to måneder lange skadespause ikke har genfundet sit gamle niveau. 

- Det er ikke godt, for Eintracht Frankfurt er mange gange bedre, når danskeren er i form, skriver Frankfurter Rundschau. 

Cheftræner Oliver Glasner har forsøgt at give Jesper Lindstrøm en del indhop de seneste uger, med henblik på at få danskeren i gang inden pokalfinalen mod Leipzig om halvanden uge. 

- Planen gav mening, men indtil videre har det ikke fungeret. Lindstrøm er ikke kommet op i omdrejninger. Stort set intet fungerer. Hans spil glider ikke, og han kommer ingen vegne med sine driblinger, skriver Frankfurter Rundschau. 

Syv Bundesliga-mål er det blevet til for Jesper Lindstrøm i denne sæson, men danskeren er ikke kommet på tavlen siden den 21. januar. 

Eintracht Frankfurt ligger på 8. pladsen i Bundesligaen med én spillerunde tilbage.