Bundesliga Victor Risager

Supertalents agent åbner for Dortmund-exit

Foto: Getty Images

Bundesliga-historiens yngste debutant har interesse fra flere lande og kan måske skifte.

Af Victor Risager

Han har været et af de mest imødesete talenter i de seneste år, og for lidt over et år siden blev Youssoufa Moukoko også den yngste spiller i Bundesligaens historie, da han debuterede for Borussia Dortmund i en alder af 16 år og en dag.

Nu kan det 17-årige supertalent være på vej væk fra netop Dortmund.

BILD skriver om interesse fra både spanske og engelske hold, og over for selvsamme medie åbner spillerens agent for, at det kan ende med et exit. Han vil således langt fra garantere, at Youssoufa Moukoko forlænger sin aftale med Dortmund, der lige nu har papir på spilleren til 2023.

- Det er ikke en selvfølge, at Youssoufa skriver under på en kontraktforlængelse med BVB, siger agenten Patrick Williams til BILD.

I den indeværende sæson har der heller ikke været meget spilletid på førsteholdet - blot ti kampe, flest som indskifter, er det blevet til. Og mængden af spilletid har afgørende betydning for en forlængelse.

- Ja, han er blevet ramt lidt af skader flere gange i denne sæson. Og ja, selvfølgelig er konkurrencen i BVB stor. Men han får næppe den spilletid, han har brug for på det nuværende stadie af sin karriere i Dortmund. Så selvfølgelig tænker vi blandt andet på, hvad der er bedst for fremtiden, siger agenten.

I alt har 17-årige Youssoufa Moukoko spillet 26 kampe for Dortmund med tre kasser til følge.