Video : Tipsbladet
Bundesliga

Svensson om Mainz' krise: Vigtigt ikke at skændes

Der har været for mange individuelle fejl, fortæller den danske Mainz-cheftræner.

Den tyske klub Mainz har i denne sæson haft svært ved at følge op på den flotte sæson, som de med danske Bo Svensson som cheftræner opnåede i sidste sæson. Derfor er der nu mumlerier syd for grænsen om en krise for holdet, der i øjeblikket er på sidstepladsen i Bundesligaen.

Derfor blev der torsdag ifølge Kicker spurgt til, hvorvidt det var han vigtigste kamp ved pressemødet forud for deres opgør mod Gladbach fredag.

- Den vigtigste kamp? Det ved jeg ikke. Jeg har haft et par af dem. Det er vigtigst at have fokus på indholdet. Fokus er på, hvad vi kan have indflydelse på selv og holde gruppen samlet, siger han og fortsætter:

- Vi er nødt til at holde sammen, ikke skændes. Så kommer tingene til at falde fra hinanden for os, lyder det fra Bo Svensson.

Han fortæller endvidere, at der har været en del en-til-en-samtaler på holdet, og Svensson erkender da også, at det har været holdet selv, der har været skyld i de problemer, som de er kommet ud for.

- Selvfølgelig har vi lavet for mange individuelle fejl indtil videre, siger fortæller Svensson, som senest kunne se sit mandskab tabe med 0-3 til Bayer Leverkusen.

I forhold til den kamp mener han, at de på trods af de tre mål, som Leverkusen lavede, så var det en kamp, hvor de kunne tage en del positivt med, som blandt andet handlede om, at de overordnet set forsvarede godt og ikke tillod meget.

- Vi viste god mentalitet, og vi gav aldrig op. Jeg vil ikke lade den indsats blive talt ned, slår den danske Mainz-cheftræner fast.

Det er senest blevet peget på, at Bo Svensson ikke er fyringstruet, men der er et ´men'. Læs mere om det her.