Video : Tipsbladet
Bundesliga

Transfernyt: Her er Wahid Faghirs nye klub

Den danske angriber er blevet udlejet til SC Elversberg.

Han var i FC Nordsjælland i sidste sæson, men i denne sæson forbliver den danske angriber Wahid Faghir, 19 år, i tysk fodbold.

Angriberen er ejet af Stuttgart, men har ikke udsigt til spilletid, og nu meddeler klubben så, at U-landsholdsspilleren i den kommende sæson skal spille for 2. Bundesliga-klubben SV Elversberg.

SV Elversberg er en oprykkerklub, der altså kan se frem til en svær sæson i den næstbedste række, og det danske angribertalent skal forsøge at hjælpe klubben til overlevelse ved at score nogle mål.

Den tidligere Vejle-angriber har også behov for at kickstarte sin karriere efter et par skuffende sæsoner - senest i FC Nordsjælland, hvor han var lidt inde og ude af holdet.

Wahid Faghir skal spille for SV Elversberg i hele den kommende sæson, så han får god mulighed for at vise sig frem og udvikle sig.

- Kamptræning kommer først, når det kommer til at tage det næste skridt i udviklingen som ung spiller. Set fra vores side får Wahid den helt rigtige mulighed for spilletid i Elversberg. Han kan tage ansvar og blive udfordret i et godt miljø. På den måde er det et logisk skridt. Vi holder kontakt med ham og ønsker ham alt det bedste i den kommende sæson, siger VfB Stuttgarts sportsdirektør, Fabian Wohlgemuth.

Faghirs aftale med Stuttgart løber tre år endnu.