Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Trist melding efter dansk BL-debut: Du er reserve

Foto: Getty Images

Danske Frederik Rønnow fik sin Bundesliga-debut for Union Berlin i lørdagens opgør mod Borussia Mönchengladbach. Men han kan ikke se frem til mange flere spilleminutter i den bedste tyske række.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Frederik Rønnow stod alle 90 minutter i lørdagens sejr over Borussia Mönchengladbach i den tyske Bundesliga.

Trods Bundesliga-debuten for Union Berlin, så skal den tidligere landsholdsmålmand ikke se frem til mange flere minutter, fortæller hans træner, Urs Fischer, på det efterfølgende pressemøde:

- Rønnow var ikke klar til at spille i pokalkampen i midtugen. På grund af personlige årsager var han ikke eller kun delvist med i forberedelserne til kampen. Derfor startede Luthe (Andreas Luthe, red.) i derbyet mod Hertha Berlin.

Da klubben havde givet Rønnow lov til at stå pokalkampen, så ønskede man ikke at 'straffe' danskeren ved ikke at lade ham få en kamp mellem stængerne. Derfor fik han lov til at vogte buret i lørdagens 2-1-sejr of Gladbach.

Det betyder ikke, at han får lov igen. Urs Fischer gør det klart, at deres normale førstemålmand Andreas Luthe bliver foretrukket, når Union Berlin møder Augsburg i starten af februar.