• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Tysk klub vil af med dansk angriber og fem andre

Foto: Getty Images

Opholdet i Tyskland har ikke været nogen succes indtil videre, og nu skulle de være klar til at lade den danske angriber forlade Bundesligaen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Wahid Faghirs store skifte til Bundesligaen og Stuttgart har i løbet af foråret udviklet sig til en plads på tribunen.

Danskeren har ikke spillet for klubbens førstehold i et halvt år og sidder lige nu ude med en skade. Bild har tidligere beskrevet, hvordan angriberen skulle være utilfreds med mængden af spilletid, som han ønsker bliver større efter sommerferien.

Nu forlyder det så, at Wahid Faghir kan se frem til mere spilletid, men at det ikke bliver i Suttgart, da de gerne ser ham forlade klubben denne sommer. Det skriver Kicker ifølge bulinews.com.

Foruden danskeren, så skulle de også være parat til at sige farvel til Mateo Klimowicz, Roberto Massimo, Lilian Egloff, Clinton Mola og Ömer Beyaz. Sidstnævnte skulle, ligesom Faghir, også være utilfreds med mængden af spilletid, skriver Bild.

Det er dog kun Mateo Klimowicz, som de skriver, at der er konkret interesse i. Elche, Sampdoria og Charlotte FC skulle alle følge ham, hvorfor Stuttgart overvejer enten et salg eller en lejaftale.

Wahid Faghir har fortsat en kontrakt med Stuttgart frem til 2026, så noget tyder på, at de tror på ham. Det er tidligt, hvis tålmodigheden allerede er sluppet op, men han skulle således være på vej videre ifølge mediet.

Den 18-årige angriber har optrådt syv gange for Stuttgart og scoret et enkelt mål. Sidste sommer skiftede han for et større millionbeløb fra Vejle Boldklub til Stuttgart.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.