• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Udlandsdansker revser tysk klub: Der var ingen støtte overhovedet

Foto: Getty Images

Den 27-årige danske angriber var alt andet end imponeret over Mainz 05.

Af Victor Risager

I knap tre og et halvt år var Emil Berggreen på kontrakt i Mainz 05, men tiden i Bundesliga-klubben blev ingen succes for danskeren. Berggreen døjede med adskillige skader, og det blev derfor kun til 16 kampe for den tyske klub.

Og Emil Berggreen var langt fra imponeret over, hvordan den tyske klub håndterede hans skadeshelvede. Det understreger han over for Ekstra Bladet.

Han kalder ifølge avisen skiftet til Mainz for et ”ekstremt dårligt karrierevalg”, og i løbet af skadeshelvede oplevede han ikke meget støtte fra Mainz.

- Man er sig selv nærmest. Ingen andre end mig selv skal have æren for, at jeg trak mig ud af skadeshelvedet, sidst af alle klubben. Der var ingen støtte overhovedet. Man kan vælge at pibe over det eller kæmpe, og jeg lykkedes med det sidste, siger Emil Berggreen til Ekstra Bladet.

Læs også:Medie: FC Twente dropper dansk angriber efter en sæson

Emil Berggreen forlod Mainz 05 til fordel for FC Twente i sommeren 2019 på en fri transfer, men nu står han igen uden kontrakt, efter at kontrakten med den hollandske klub udløb for en måned siden.

Tidligere har den 27-årige angriber spillet for Brønshøj Boldklub, Hobro IK og Eintracht Braunschweig. 

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus