• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Vil dansk stortalent sælges? Flere klubber lurer

Foto: Getty Images

Han mener, at han bør spille noget mere, og derfor tyder meget på, at danske Zidan Sertdemir søger videre fra Bayer Leverkusen.

Af Kenneth Jensen

Han var bare 16 år og ni måneder, da han fik debut i Bundesligaen for Bayer Leverkusen, og midtbanespiller Zidan Sertdemir er fortsat blandt de yngste Bundesliga-spillere nogensinde.

Men siden er det ikke meget, den 17-årige dansker har spillet, og det er da også kommet frem i de seneste uger, at han overvejer at søge videre.

Informationen var Fabrizio Romano først med i slutningen af oktober, og nu lyder det i podcasten Transfervinduet fra B.T, at der er noget om snakken.

Her fremgår det, at det er Zidan Sertdemir selv, der ønsker at skifte væk fra den ellers gode tyske klub, fordi han mener, at han bør få flere chancer på førsteholdet.

Danskeren er ofte på bænken for Leverkusen, men i denne sæson har han ikke fået et eneste minut på førsteholdet. Han har bare spillet i alt tre førsteholdskampe.

Ifølge Transfervinduet er der interesse fra tyske og belgiske klubber, og her forlyder det også, at et skifte tilbage til dansk fodbold er udelukket for midtbanespilleren, der blev solgt fra FC Nordsjælland for et sted mellem 2 og 2,5 milllioner euro - det svarer til mellem 15 og 22,5 millioner kroner.

B.T. fortæller, at Leverkusen ikke har besluttet sig for, om man er klar til at sælge U-landsholdsspilleren.