• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Kenneth Jensen

Vil de sælge i januar og gøre plads til Grabara?

Foto: Getty Images

Kamil Grabara skal til Wolfsburg til sommer. Men måske der kan blive brug for ham allerede til januar.

Af Kenneth Jensen

Det er først til sommer, at den polske keeper Kamil Grabara skal til tyske Wolfsburg. 

FC København og Bundesliga-klubben er blevet enig om en transfer, der sender den polske målmand til Tyskland til sommer, hvor det nuværende førstevalg Koen Casteels forlader klubben.

Belgieren har til den tid kontraktudløb, men noget tyder på, at Wolfsburg er lydhør, hvis der kommer bud på målmanden allerede i januar. For på den måde kan man score en lille transfersum på en dygtig keeper.

Og skulle Wolfsburg sælge keeperen, vil det betyde, at klubben kan hente Kamil Grabara til Bundesligaen allerede i januar.

Til Wolfsburger Allgemeine siger sportsdirektør Marcel Schäfer om situationen med Koen Casteels.

- Der kan jo altid ske noget i et transfervindue, men sådan et scenarie er ikke konkret lige nu, siger sportsdirektør Marcel Schäfer til Wolfsburger Allgemeine og forklarer:

- Planen er at få en succesfuld sæson sammen med Koen.

Selv om scenariet ikke er konkret lige nu, er det ikke umuligt, at det kan blive det. Wolfsburg købte Grabara, da man blev bekendt med, at Casteels ville videre senest til sommer, når aftalen med den tyske klub løber ud.

Kamil Grabara, 24 år, har været i FC København siden sommeren 2021, hvor FCK købte målmanden i Liverpool FC. Inden havde Kamil Grabara spillet halvanden sæson i AGF på leje.

Senest til sommer skal de danske mestre altså tage afsked med keeperen, der i denne sæson har stået otte gange i Superligaen og lukket 11 mål ind.