• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Anders Dehn

Vil købe dansk angriber fri: Gode muligheder

Foto: Getty Images

Bo Svensson har lejet landsmanden Marcus Ingvartsen, men han håber, at han kan gøre skiftet permanent.

Af Anders Dehn

I løbet af et halvt års tid gik Mainz 05 fra nul til to danskere i centrale roller. Den ene, angriberen Marcus Ingvartsen, er kun udlejet til klubben, men den anden, cheftræner Bo Svensson, siger til Ekstra Bladet, at han håber at beholde sin landsmand.

Mainz lejede i sommer Ingvartsen i Union Berlin og har indtil videre spillet to Bundesliga-kampe for sin nye klub. Han scorede endda et rekordmål i sin debut.

Ingvartsen har fortsat til gode at starte inde. Det kommer dog snart, forventer Svensson. Og hvis alt går vel, kan angriberen fortsætte i Mainz, efter lejeaftalen udløber.

- Jeg tror, det er et projekt med et lidt længere perspektiv. Vi har lejet ham et år, men hvis vi bliver oppe, er er der gode muligheder for at lave aftalen permanent, siger Bo Svensson til Ekstra Bladet.

Mainz har lejet Marcus Ingvartsen for resten af denne sæson og har en købsoption med i aftalen. Hans kontrakt med Union Berlin udløber først i sommeren 2023, så Mainz skal købe ham fri, hvis han skal skifte til sommer.

Hos Union spillede Ingvartsen mest på midtbanen. Det er meningen, han skal tilbage på sin favoritposition i Mainz, hvilket var en væsentlig årsag til, at han skiftede.

Det sagde han selv i forbindelse med transferen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020