• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Mikkel Fuhr Nielsen

Stort beløb: Så meget kræver de for Lindstrøm

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jesper Lindstrøm er blevet hovedperson for mange rygter den seneste tid, men det forlyder nu i Tyskland, at Frankfurt ikke lader ham gå for småpenge.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

For to sæsoner siden smadrede Jesper Lindstrøm den danske Superliga.

Det kunne Eintracht Fankfurt ikke stå for, hvorfor de købte ham sidste sommer. Efter en svingende start på sit tyske eventyr nyder Jesper Lindstrøm nu stor succes, hvorfor han også er blevet en del af landsholdet.

Jesper Lindstrøms flotte præstationer er heller ikke gået ubemærket hen, hvorfor særligt Arsenal er blevet kædet sammen med danskeren den seneste tid. Tipsbladet har også forholdt ham interessen fra Nordlondon.

- Det er altid fedt at spille i den største liga i verden, men om Arsenal passer til mig er svært at sige. Lige nu er jeg et godt sted i Frankfurt, men det er da fedt, at der er klubber som dem, der holder øje med mig. Det kan da godt være, der skal ske et eller andet på et tidspunkt, men lige nu har jeg det godt, sagde Lindstrøm efter sejren på 2-0 over Frankrig søndag aften.

Ifølge det tyske medie Stern så bliver det nævnt, at Arsenal forventer at kunne købe Jesper Lindstrøm fri for knap 150 millioner kroner. Den pris er dog langt under noget, som Frankfurt overhovedet vil tænke over.

Sådan lyder det fra journalist Christopher Michel, der arbejder på det store tyske medie Sport1. Han fortæller, at Frankfurt kun vil overveje at sælge Jesper Lindstrøm, hvis der minimum ligger 223 millioner kroner på bordet.

Dét beløb vil samtidig gøre ham til en af Danmarks dyreste solgte fodboldspillere nogensinde. Lige nu sidder Joachim Andersen på titlen med sine 225 millioner kroner, da han skiftede til Lyon fra Sampdoria.

Jesper Lindstrøm, 22 år, har i denne sæson optrådt 10 gange for Frankfurt og scoret tre mål. Det har tidligere været fremme, at danskeren ikke har noget frikøbsklausul i sin aftale, og han derfor kan ende med at blive en dyr herre.

Brøndby IF solgte ham angiveligt for omkring 52 millioner kroner til Frankfurt forrige sommer, efter han havde hjulpet klubben med at vinde det danske mesterskab.